Mats Grøseth

Seniorkonsulent

mats.groseth@novanet.no

Om Mats

Mats er en erfaren seniorkonsulent i Novanet, som tar på seg en rekke ansvarsfulle roller som teamleder, rådgiver, arkitekt og seniorutvikler. Med over 10 års erfaring fra ulike teknologimiljøer har han opparbeidet seg en bred kompetanse.

Nylig har Mats hatt en sentral rolle i Reitan Convenience Norways (RCN) prosjekter, der han har vært ansvarlig for et utviklingsteam, den overordnede arkitekturen og IT-strategien. Han har også realisert innovative løsninger for RCN's velkjente merkevarer, som 7eleven og Narvesen.

Som utvikler legger Mats stor vekt på kodekvalitet, og som teamleder fokuserer han på å involvere og styrke selvstendigheten til teammedlemmene. Han har en unik evne til å oppdage og utnytte de beste egenskapene hos sitt team. Mats' spesialitet er kommunikasjon, både mellom ulike tekniske disipliner, mellom kunde og leverandør, og internt i utviklerteamet.

På fritiden kombinerer Mats gjerne sin teknologi- og spillinteresse med utforskning av Lua-programmering i forbindelse med Roblox-spill. Han eksperimenterer også med en rekke Arduino-komponenter som han utforsker og videreutvikler. Mats er virkelig en lidenskapelig teknologientusiast som hele tiden søker etter nye utfordringer og muligheter for vekst.

Teknisk kompetanse

.NET, Azure, Javascript, Odata, SQL, Azure Git, MAUI, Azure Pipelines, HTML, YAML, CSS, Blazor, C#, MVC, Entity Framework, ASP.NET, NUnit, Git,

Roller

Arkitekt
Team Lead
Tech Lead
Fullstackutvikler