Dette kan vi hjelpe deg med

Systemutvikling

Spesialister .NET

Les mer


Arkitektur

Fremtidsrettede løsninger

Les mer

Rådgivning

De beste løsningene

Les mer

Nå dine mål

Vi leder deg trygt gjennom alle steg fra visjon til realisering av en løsning. Enten du har behov for å lage en ny løsning eller trenger hjelp til å videreutvikle en eksisterende løsning, kan vi hjelpe deg. Vi har samlet de beste utviklerne i et spesialistmiljø for å kunne hjelpe deg som har komplekse løsninger og krevende utfordringer. Du kan leie en eller flere av våre eksperter inn i dine egne prosjekter eller vi kan tilby deg et komplett utviklerteam. Novanet er et av flere ekspertmiljør i Nova Consulting Group, og sammen kan tilby et komplett tjenestespekter i et utviklingsprosjekt. Uansett hva du velger så skal vi sørge for at du lykkes med å nå dine mål.

Andre vi har hjulpet

Våre kunder er virksomheter som trenger eksperthjelp med sine komplekse informasjonssystemer. Siden oppstarten i 2010 har vi jobbet med kunder i mange bransjer som bank og finans, olje og gass, telekom, forsikring, tv-distribusjon, offentlige portaler, kraftbransjen og mange flere.

Partner

Kunder er viktige partnere. Vi ønsker tette og langvarige kunderelasjoner hvor vi kan være gode rådgiver og sparringspartnere.